Kérje díjtalanul szaktanácsadónk véleményét!


  • Szaktanácsadó kollégánk - a jobb oldalon található regisztrációja után - 2 munkanapon belül segít Önnek, hogy a kivitelezéshez megfelelő, tartós anyagokat válassza. Így nem fenyeget annak a veszélye, hogy a nem megfelelő anyagválasztás miatt esetleg később fel kell törni, javítani a burkolatot.

  • Továbbá kollégánk segít Önnek abban is, hogy megadja a lakóhelyéhez legközelebb eső kereskedést is, ahol Ön a legkedvezőbb feltételekkel vásárolhatja meg a szükséges anyagokat.

  • Ha még nem találta meg a kivitelezéshez szükséges szakembert, akkor abban is tud segíteni Önnek, hogy megbízható, szavahihető, referenciákkal rendelkező, munkájára büszke szakembert ajánljon, hiszen – a segédanyagok mellett – otthonának minősége múlik rajta!

Forduljon bizalommal hozzánk, ha bizonytalan felújítási, építkezési munkáival kapcsolatban, kérjen szaktanácsot szakértőnktől! Évi több száz magánépíttetőnek segítünk szaktanáccsal, hogy a kivitelezési munkák már elsőre véglegesek legyenek, amivel hosszú távon elégedett lehet.

Ezt mondták szaktanácsadóinkról az építkezők:

"Tisztelt Szaktanácsadó!

Az Ön hozzáállása, és szakértelme maximálisan megfelel az én kérdéseimnek! Nagyon szépen köszönöm! Megfogadom, és rövid időn belül ki is fogom próbálni! Számomra az Ön szakmai javaslata nagyon sokat jelent, amit meg tudok mutatni azoknak a " Szakembereknek", akik idáig már nem egyszer, és nem kétszer megpróbálkoztak különböző megoldásokkal, aminek nem sok eredménye lett idáig! Ezen levelét elmentem, és ki is nyomtatom, hogy meg tudjam mutatni ezeknek a "Drága Szakembereknek is!

Köszönettel, és Tisztelettel:
"

Nagy László

"Kedves Szaktanácsadó!

Köszönöm gyors válaszát. Elismerést érdemel cégük hozzáállása az ügyfélkiszolgáláshoz. Megnyugtató, hogy végre egy szakember ad felvilágosítást a problémánk megoldására.

Köszönettel:
"

Benkőné Kókai Valéria

"KedvesSzaktanácsadó,

Korrekt és precíz válaszát köszönöm szépen.

Üdvözlettel:
"

Klich Zsolt

Mikor tervezi a felújítást/építkezést?*
Kérdezzen: