Mitől lesz otthonának
kőburkolata olyan szemkápráztatóan

gyönyörű, mint egy filmbe illő római utca?

A szakmában eltöltött hosszú évek alatt megtanultuk, hogy természetes kőburkolatot kizárólag a legigényesebb háztulajdonosok választanak. Azok, akiknek kifinomult az ízlése. Azonban, amilyen gyönyörű látványt varázsol kertjébe vagy otthonába ez a csoda, annyi törődést is igényel.

Éppen ezért elárulnánk Önnek 12 megdöbbentően hatékony és meglepően egyszerű ötletet, aminek segítségével a környék legcsodálatosabb házává alakíthatja otthonát.

Szeretné tudni, hogy min múlik az, hogy a mostani szép burkolat nem színeződik-e el, nem fog-e foltosodni, repedezni?

A foltok viszonylag könnyen eltávolíthatóak egy ruhából, annál nehezebben a kőburkolatból. Éppen ezért jobb megelőzni a bajt! Azonban nincs mitől tartania, ha megtudja mi jelenthet veszélyt kőburkolatára, és hogyan előzheti azt meg, kiadványunk segítségével!

A természetes kövekkel burkolt felületek legnagyobb erényét az állandósága, kifinomult egyszerűsége, eleganciája adja. Ahhoz, hogy kőburkolata hosszú ideig megőrizze mediterrán jellegű szépségét és értékét, fontos, hogy megismerje a természetes kövek fajtáit és tulajdonságait, valamint azt, hogy mivel célszerű ezeket a nemes anyagokat fektetni.

Hadd segítsünk Önnek:
olvassa el a „Dekoratív és hosszútávon tartós burkolat természetes kövekből” c. INGYENES elektronikus kiadványunkat, ami segít a tájékozódásban, és a helyes döntés meghozatalában, hogy kedvenc kőburkolatában még hosszú évekig gyönyörködhessen.

Kérjen szaktanácsot a kivitelezéshez!

Bízunk benne, hogy kedvet kapott ahhoz, hogy otthona helyisé­geinek burkolata természetes kőből készült dekoratív és egyedi burkolat legyen.
Ha igen, akkor ragadja meg az alkalmat, és vegye saját kezébe az irányítást!
Kérjen szaktanácsot a kivitelezéshez!

Forduljon hozzánk már a munkálatok legelején azért, hogy:

  • Ne kelljen a felújítást nem megfelelő anyagválasztás miatt újrakez­denie, kétszer (akár többször) megcsináltatnia.
  • Bosszúságok, felesleges kiadások nélkül valósítsa meg kivitelezését.
  • Valóban évekig élvezhesse a gyönyörűen felújított helyiségét!

Kérdezzen a szakértőjétől!

A regisztrációhoz a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. A regisztráció során az űrlapon az adatfelvétel önkéntes, a felhasználó beleegyezésén alapul.

Mikor tervezi a felújítást/építkezést?*
Regisztráció után megjelenik egy weboldal, ahol a LETÖLTÉS gombra kattintva le tudja tölteni a kiadványt.